Kalender

Efteråret 2023

 

Fra september 2023 vil der være åbent hver tirsdag og onsdag kl 11-17! 

Juuhuu! Det er endeligt blevet muligt at holde en fast åbningstid og jeg glæder mig! Det er selvfølgelig stadig muligt at lave en aftale om at komme på besøg.

12.september 23 kl 19-22. Lær at sy patchwork i hånden. Køb din billet og se mere her.

24.september Aulby Quilterne kommer på besøg.

5.oktober 23 kl 19.30-22 Gin & Sting. Tag hul på weekenden med en Gin & Sting-aften. Vi begynder med en Gin & Tonic og har nogle timers hygge-syning. Om du er nybegynder eller erfaren, syr på maskine eller i hånden, så er du velkommen! Billetter købes her. Der er et begrænset antal.

7.oktober 9-15. Sy-dag. Mangler du at få syet kanter på et tæppe? Eller skal du bruge plads til at få skåret stoffer ud til næste patchworktæppe? Eller har du bare brug for at sy en hel dag? Så sæt kryds i kalenderen. Medbring egen symaskine.
Der vil på dagen være 10% rabat på alt. Tilmeld dig her: https://modernepatchwork.dk/products/sy-dag-hos-moderne-patchwork

17.Oktober. Besøg af Trådtrisserne

3.november 23 kl 19.30-22 Gin & Sting. Tag hul på weekenden med en Gin & Sting-aften. Vi begynder med en Gin & Tonic og har nogle timers hygge-syning. Om du er nybegynder eller erfaren, syr på maskine eller i hånden, så er du velkommen! Billetter købes her. Der er et begrænset antal.

19.november 9-15. Sy-dag. Mangler du at få syet kanter på et tæppe? Eller skal du bruge plads til at få skåret stoffer ud til næste patchworktæppe? Eller har du bare brug for at sy en hel dag? Så sæt kryds i kalenderen. Medbring egen symaskine.
Der vil på dagen være 10% rabat på alt. Tilmed dig her: https://modernepatchwork.dk/products/sy-dag-hos-moderne-patchwork-1

27. november På besøg hos Alssund Quilterne

29.November. Besøg af Midtfyns Quilterne

30.november 23 kl 19.30-22 Gin & Sting Julespecial. Tag hul på weekenden og julehyggen med en Gin & Sting-aften. Vi begynder med en Gin & Tonic og har nogle timers hygge-syning. Det er ikke usandsynligt at julenissen laver spas....
Om du er nybegynder eller erfaren, syr på maskine eller i hånden, så er du velkommen! Billetter købes her. Der er et begrænset antal.

 

 

Webshoppen selvfølgelig åben altid. Husk der er gratis fragt ved køb over 500 kr!