Jul på stofruten 2023

Jul på Stofruten 2023

Julen nærmer sig, og hvad kunne være en bedre måde at komme i julestemning end at tage på en hyggelig juletur til forskellige patchworkbutikker? Her kan du ikke blot få en mulighed for at finde inspiration, men også for at lære nye teknikker og møde andre patchwork-entusiaster. 

Sæt kryds i kalenderen følgende dage:

  • Torsdag den 16. november fra kl. 10:00 til 17:00
  • Fredag den 17. november fra kl. 10:00 til 17:00
  • Lørdag den 18. november fra kl. 10:00 til 14:00

Dette giver dig rigelig tid til at besøge Moderne Patchwork, uanset om du har en travl hverdag eller foretrækker at udforske i weekenden.

Demo af teknikken til "Skovløber": Kom og oplev, hvordan man skaber den smukke "Skovløber"! Demonstrationen finder sted kl. 14 og kl. 16, så du kan vælge det tidspunkt, der passer dig bedst.

Lær at Sy "Juletræer" i Hånden: Jeg vil løbende demonstrere teknikkerne til at skabe dejlige "Juletræer" syet i hånden. Dette er en fantastisk lejlighed til at forbedre dine patchwork-færdigheder og forvandle dem til smukke juledekorationer.

Gratis Forfriskninger og hyggelig stemning

Julehygge er noget vi kan tygge! For at gøre din juletur endnu mere hyggelig sørger vi for gratis forfriskninger. Nyd en kop varm kaffe eller te, og måske forkæl dig selv med en lille julekage. 

Husk at tjekke Moderne Patchworks hjemmeside for yderligere information.

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.