Småtæpper af en charm pack.

Småtæpper af en charm pack.

Det er vist næppe en hemmelighed, at jeg er vild med precuts:-) 

Charm packs er en populær type af forudskårne stofkvadrater, der ofte bruges i patchwork syning. Der er flere fordele ved at bruge charm packs i denne proces.

For det første er charm packs perfekte til nybegyndere, der ønsker at afprøve patchwork, da de eliminerer behovet for at skære stof selv. Dette sparer tid og minimerer fejl under skæringen. Charm packs er også forudskåret til en standard størrelse (typisk 5 x 5 tommer), hvilket gør dem lette at arbejde med og sikrer, at alle stykker er ens i størrelse.

Derudover kan charm packs give en koordineret og ensartet udseende til patchwork-projekter. Charm packs kommer typisk i en samling af forskellige stoffer, der passer godt sammen i farve og mønster. Dette gør det nemt at vælge en samling, der passer til det ønskede projekt og skabe en visuel sammenhæng i hele patchwork-designet.

En anden fordel ved charm packs er, at de kan bruges til en række forskellige patchwork-mønstre og -designs. De kan skæres i forskellige former og størrelser for at oprette forskellige blokke og mønstre. Charm packs kan også bruges til at oprette enkle designs, som f.eks. enkeltblokke eller enkle patchwork-tæpper, eller mere komplekse designs, som f.eks. stjerner eller bølgeformede mønstre.

Endelig kan charm packs også være en økonomisk måde at bygge en stofsamling på. Charm packs giver en lille mængde af forskellige stoffer, så du kan prøve en række forskellige farver og mønstre uden at skulle købe en stor mængde af hver type stof. Dette er især nyttigt, hvis du er ny i patchwork og stadig udforsker forskellige stile og farver.

I alt kan charm packs være en nyttig og praktisk tilføjelse til enhver patchwork-projekt, der sparer tid og kan give et koordineret og ensartet udseende.

 Her er charm packen syet sammen med Bella Solid Off white. En super let teknik, der giver et stilrent og grafisk look.

I det næste tæppe er der stadig kun brugt en charm pack og ca 1 m ensfarvet Bella Solid. 

Hver blok består af i alt 3 charmsstykker, men hvor 2 af den er slået i halve og syet på. En snild måde at vise så meget af charm packen, som muligt. 
Igen må jeg også bare sige at ved at give charm packen visuel plads i form af ensfarvet stof på alle sider af blokken, så træder charm packens design og farver så meget smukkere frem. 

Du kan finde hele udvalget af charm pack lige her 

og hele udvalget af ensvarvet metervarer her.

Og som altid bruger jeg bomuldsbatting til at lægge i mellem! Det giver et blødt og anvendeligt quilt, der tåler at blive brugt og vasket.

Tilbage til blog

1 kommentar

Hej, nybegynder, hvilken charm pack har du brugt til det med trekanter? Er en meter ensfarvet hvid nok? Hvor meget ensfarvet stof skal jeg købe til kanter og bagside. Hvor stort bliver det? Hilsen Bente

Bente Nellemose

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.