Salgs- og leveringsbetingelser.

Her kan du se vores salgs- og leveringsbetingelser gældende fra 1.september 2020.

Moderne Patchwork.dk
Holmevej 6
5750 Ringe
CVR: 27694640 

Kontakt: info@modernepatchwork.dk

Jeg træffes bedst på mail, hvor jeg svarer så hurtigt, jeg kan. Du kan også ringe/sms’e til Heidi på 31766749, men forvent lidt svartid.

Jeg er glad for, at du handler ved Moderne Patchwork. Jeg vil gøre mit bedste for at gøre det til en god oplevelse for dig.

Alle priser oplyses i danske kroner og er inkl. moms. Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Mobile Pay.

Din ordre bliver sendt hurtigst muligt.
Fragten koster 35 kr. Uanset størrelse.

Du kan selv bestemme, hvordan du vil modtage din ordre. Det vælger du som et led i bestillingen. Vær opmærksom på, at ved pakker større end DAO’s krav til hjemmelevering, forbeholder Moderne Patchwork sig ret til at ændre afhentningssted til nærmeste pakke udlevering. DAOs mål for pakker til hjemmelevering er 23 x 33 x 6 cm.

Det er altid muligt at hente din ordre på lageret. Du kan vælge den mulighed under bestillingen. Og er naturligvis gratis!

Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen retur.
Ved fortrydelse af købet tilbagebetales beløbet til samme betalingskort, hvorfra købet er foretaget indenfor tre dage efter at vi har modtaget varen.
Precuts (charm packs, layer cakes, jelly rolls, junior jelly rolls, fat quarters, fq stakke og candies) tages kun retur, hvis den originale pakning er ubrudt. Dvs. at mavebælter, bånd osv. samt den originale beskæring af stoffet og antal af stofstykker er intakt.

Spraylim tages kun retur med ubrudt forsegling.
Metervarer skal returneres i samme stand som de modtages.

close

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Så får du 15% rabat på din første ordre!